Trofeul „Braşov Cup” a ajuns la Tecuci. Peste 70 de medalii obţinute de sportivii CS Neko-Me

 

În acest weekend, la Sfântu Gheorghe s-a desfăşurat a III-a ediție a competiției de Karate Fudokan „Brașov Cup”, organizată de clubul sportiv EnergyFit Karate Brașov, sub egida Asociației Cluburilor de Karate Fudokan România.

La competiţie au participat 14 cluburi care au reunit 250 sportivi veniți din toată țara. Evenimentul a fost onorat cu prezenţa Sensei Dr. Vladimir Jorga (10DAN) – Fondatorul Fudokan, Sensei Mihai Apan – președinte ACKF, Sensei Constantin Caliman – vice-președinte ACKF.

 Clubul Sportiv „Neko-Me Tecuci” a participat la acest eveniment  cu un total de 30 sportivi și a reprezentat din nou orașul cu mândrie, obținând numeroase locuri pe podium. Sportivii antrenaţi de sensei Aura şi Angel Doncea s-au întors acasă cu 37 medalii de aur, 12 medalii de argint şi 25 medalii de bronz.

„Prin calificarea pe primul loc în clasamentul cluburilor participante am reușit să adăugăm în custodia noastră Trofeul <Brașov Cup> și să îl aducem în oraș timp de un an.

 Suntem extrem de mândri de sportivii noștri care au avut o ascensiune clară și o evoluție frumoasă pe durata acestui eveniment. Prin execuțiile lor realizate în aceste două zile, am ajuns împreună la această reușită cu care ne mândrim.

Mulțumim în aceeași măsură părinților care fac numeroase eforturi și aduc susținere constantă copiilor, elevilor noștri”, a declarat sensei Angel Doncea.

Îi felicităm la rândul nostru, atât pe sportivi, cât şi pe antrenori, şi le dorim succes în competiţiile viitoare!