Continuă recunoaşterea performanţei la Tecuci

 

Având înclinații sportive, părinții Denisei Mihaela Popa au considerat că trebuie îndrumată să și practice, astfel că au trecut nouă ani de când se antrenează la Clubul Sportiv Vipguard Tecuci.

În paralel, Denisa este elevă a Colegiului Național Calistrat Hogaș, în clasa a XI-a, profil științe ale naturii și se pregătește pentru o carieră la Academia de Poliție.

După nenumărate premii locale și naționale, antrenorul sportivei, Luis Turcu, a considerat că aceasta merită să își încerce priceperea în Emiratele Arabe, unde a participat la Campionatul mondial de Ju Jitsu care s-a desfășurat la începutul lunii noiembrie la Abu Dhabi. La acest campionat, Denisa Mihaela Popa a reușit să obțină medalia de bronz, reprezentând cu succes România și municipiul Tecuci.

Participarea la un astfel de eveniment este destul de costisitoare și, de obicei, se fac sacrificii pentru aceste turnee.

 Astăzi, 23 noiembrie, Asociația Balinte Ionela a invitat sportiva și antrenorul pentru a le oferi o mică atenție pentru marea realizare. După felicitările cuvenite, atât Denisa cât și sensei Luis Turcu au fost premiați cu diplome de excelență din partea Asociației Balinte Ionela. Sportiva a fost recompensată cu 500 lei iar antrenorul a primit o atenție, sponsorizarea fiind făcută de firma MAGIC GARDEN SRL Tecuci, administrată de familia Vasile Popa.

Este un gest mic făcut de o inimă mare, oamenii de afaceri nerămânând indiferenți la lucrurile minunate care se petrec în jurul nostru.

Felicităm Clubul Sportiv Vipguard şi Magic Garden – sponsorul acestei iniţiative!