Târg de sărbători la Tecuci

 

Înainte de Crăciun, în perioada 20 – 24 decembrie, suntem invitați să intrăm în magia dinaintea sărbătorilor de iarnă la un târg care se va desfășura pe strada Republicii din Municipiul Tecuci.

Organizatorul, Adriana Iulia Marin, a pregătit această acțiune la care vor participa cu produse diverse: Caravana cu gust, Papanașu, Burger Fedo’s, Sandu Kurtos Artelier, Hakuna Matata, Fooderia Cris, Waffles House, Scufița, Plăcinte sucevene, Contec Foods, La 2 iepuri, Olympia.

 „Pentru că Decembrie este magic, pentru că aceste sărbători de iarnă ne umplu casele, dar mai ales inimile de magie, iar an de an ne bucurăm alături de oameni dragi, de bradul împodobit și de voci care nasc colinde frumoase sub geam, la ușă, în suflet și în gând, anul acesta, aducem puțină magie și la Tecuci, mai exact pe Strada Republicii, loc unde, vă invităm pe toți, de la mic la mare, începând cu data de 20 Decembrie și până pe 24 Decembrie inclusiv, la 5 zile de promenadă într-o lume a bucuriei, a culorilor, a mirosurilor și, cel mai important, al bunei dispoziții.

Rețeta? Se ia o caravană de food truck-uri meșteșugiți de vendori cu experiență de peste 16 ani pe piața evenimentelor de profil, se așază fainoșag lângă un punct – foto, decorat special pentru a vă transforma în imagini aceste momente și, animați de aprinderea iluminatului festiv la ceas de seară, vă provocăm pe toți la împărțit de zâmbete! Dăm de veste că Moș Crăciun este pe drum, iar pe scena amplasată în aer liber de Casa de Cultură Tecuci, vor răsuna colindele și cântecele de Crăciun”, aceasta este invitația lansată de organizatorul Adriana Iulia Marin.

Așadar, vom avea cinci zile de împărțit zâmbete, ascultat colinde, răsfăța papilele gustative cu diversele preparate culinare la tarabele ce vor fi instalate și vor fi multe surprize care vor încânta văzul și auzul. Un eveniment ce nu trebuie ratat după ce anterior am fost nevoiți să stăm în case!