Ada Chicoș, două trofee obținute la Festivalul „Belle Arti” Buzău

 

Sâmbătă, 11 decembrie 2021, la Buzău s-a desfășurat Editia a VI-a a Festivalului național de muzică pop pentru copii și adolescenți „Belle Arti”.

Evenimentul a fost organizat de Asociația culturală „Belle Arti”, Consiliul Județean Buzău și Vp Art Music Show și s-a desfășurat la Teatrul „George Ciprian” din Buzău.

Concursul de muzică pop „Decembrie de poveste” și-a propus să promoveze tinerele talente cu vârste cuprinse între 5-18 ani prin posibilitatea exprimării artistice.

Prin manifestarea actelor artistice cu caracter competitiv, se dorește readucerea în prim plan a muzicii pop naționale și internaționale de calitate care se adresează copiilor și generației tinere, afirmarea și lansarea vocilor, dar și a schimbului de experiență între concurenţi, public, susținători și îndrumători, spun organizatorii.

Festivalul s-a desfășurat pe secțiuni și grupe de vârstă.

Juriul a fost format din Aurelian Temișan – președinte juriu și membri: Marcel Iorga, Monica Davidescu, Tudor Turcu, prezentator Cosmin Vijeu.

Ada Chicoș din Tecuci, elevă a Colegiului Național „Calistrat Hogaș”, coordonată de prof. Dragoș Gheorghiu la Școala de canto „Soul Music Art” a obținut  trofeul grupei Pop Internațional la categoria de vârstă 16 – 18 ani și trofeul „Belle Arti”. Ada a interpretat melodia „I never loved a men”.

Felicitări!