Campioanele au fost recompensate

 

La Campionatul de atletism, respectiv Cupa de iarnă juniori ce s-a desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute în Bacău au participat și eleve ale Clubului Școlar Sportiv Tecuci.

Daria Șărban a reușit să câștige detașat Locul I la Săritura în înălțime cu performanța de 1,50 m categoria J3, iar Bianca Pricope Locul III la aruncarea greutății cu performanța de 11,52 m categoria J2.

 Daria Șărban, în vârstă de 13 ani, este elevă la Școala Gimnazială „Iorgu Iordan” Tecuci, iar Bianca Pricope are 16 ani și învață la Colegiul Național „Spiru Haret”, ambele făcând sport la CSS, având ca antrenor pe prof. Titu Irinel Coman.

Astăzi, 14 decembrie, sportivele împreună cu antrenorul au fost invitate la magazinul All Sport de către Asociația Balinte Ionela pentru a fi recompensați puțin pentru munca depusă și rezultatul obținut.

 Daria și Bianca au primit câte un voucher de 500 lei/persoană, iar Asociația Balinte Ionela a oferit antrenorului un costum de sport. Sponsorizarea aceasta a fost făcută de patronii de la All Sport Tecuci, familia Crișan.

Un gest frumos, făcut de oameni de ispravă pentru a răsplăti performanța tecuceană!