Raluca Alexe și Alesia Munteanu recompensate pentru trofeele câștigate la Bacău

 

Sâmbătă, 5 februarie, la Bacău s-a desfăşurat a III-a ediţie a Festivalului naţional de muzică pop „Duelul Mini Vedetelor”. Din Tecuci au participat două concurente și ambele au câștigat câte un Trofeu al categoriei de vârstă din care fac parte.

Raluca Alexe a obținut Trofeul Grupei la Secțiunea Pop Internațional, categoria 13 – 15 ani, cu melodia „I see red”. Raluca este elevă în clasa a VIII-a la Școala Gimnazială „Dimitrie Sturdza” și activează la clasa de canto a Casei de cultură Tecuci sub îndrumarea prof. Claudiu Vișan.

Alesia Munteanu, elevă a Colegiului Naţional „Spiru Haret” din Tecuci, coordonată pe plan muzical de prof. Valentin Vasopol, a avut în repertoriu piesa „Eternitate” de George Grigoriu cu care a câştigat Marele Trofeu al secțiunii Pop Românesc la categoria 16 – 18 ani.

 Astăzi, 9 februarie, ambele soliste, cu numeroase premii artistice de-a lungul anilor, au fost invitate de Asociația Balinte Ionela pentru a li se înmâna o atenție la prestațiile avute și pentru că au reprezentat cu succes Tecuciul.

Din partea Asociației Balinte Ionela au primit diplome de excelentă și felicitări pentru rezultate. Fetelor le-au fost înmânate și câte un plic cu 250 lei/persoană din partea sponsorului, Vasile Diaconu, administrator al firmei CARTER TRADING SRL Tecuci, care a dorit să motiveze talentul.

Felicitări Raluca și Alesia, mulțumiri pentru gest Ionelei Balinte și consilierului județean Vasile Diaconu!