Sportivii Clubului Vipguard medaliați la Turneul internațional desfășurat la Craiova

 

La sfârșitul săptămânii trecute, în Sala Liceului de sport „Petrache Trişcu” Craiova a avut loc Turneul internațional „Memorialul Ilie Marinescu şi Vlad Marcel”. Au participat 290 de sportivi la lupte libere masculin şi feminin şi 20 la greco-romane.  

La startul întrecerii s-au aliniat 15 cluburi din țară, dar și de peste hotare. Au fost prezente trei echipe din Republica Moldova, dar și din Bulgaria. 

 Secția de Lupte libere a CS Vipguard Tecuci a fost prezentă la această competiție cu un lot de 20 sportivi, antrenați de instructor Lucian Militaru Pădure. Sportivii tecuceni au obținut 2 medalii de aur, 4 medalii de argint și 4 medalii de bronz, în categorii foarte disputate. 

Medalii de aur au obținut sportivii: Brăilescu Andrei – Cat. 35 kg și Avram Ionuț – Cat. 50 kg.  

Medalii de argint au revenit sportivilor: Yildirim Mihail – Cat. 32 kg; Holea Luis și Gyulai Antonino – U 15 Cat. 57 kg și Lefter Dezyre – Lupte feminine, jr.4 Cat. 72 kg  

Medalii de bronz au obținut sportivii: Militaru David Asal – Jr. 4, Cat. 34 kg; Lefter Andrei și Ungureanu Cristinel – Jr. mici, Cat. 29 kg; Gyulai Antonino – U17 Cat. 55 kg. 

Sportivul Hurmuz David a obținut Locul V la Jr. mici Cat. 32 kg.  

Felicitări!