Depistați la volan fără permis

 

Vineri, 11 martie 2022, în jurul orei 12.40, polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Corod, au depistat în flagrant un bărbat în vârstă de 32 ani. Acesta conducea o autoutilitară pe strada Eroilor, din comuna Corod, jud. Galați, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Sâmbătă, 12 martie, în jurul orei 10.10, un echipaj de poliție din cadrul Secției 3 Poliție Rurală a oprit în trafic pentru verificare un autoturism, care se deplasa pe DC42, pe raza comunei Tudor Vladimirescu. Autoturismul era condus de un bărbat în vârstă de 47 ani, din comuna Pechea. La verificări a reieșit faptul că bărbatul dreptul de conducere suspendat.

În aceeași zi, în jurul orei 13.40, un echipaj de poliție din cadrul Biroului Rutier Tecuci a depistat în trafic un tânăr în vârstă de 20 ani care conducea un autovehicul pe strada Unirii din municipiul Tecuci, având dreptul de conducere suspendat.

În toate cazurile au fost întocmite dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.