Prins în flagrant delict, va sta după gratii în următoarea lună

 

Marți, 29 martie, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Liești – Post Poliție Grivița au luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, pe bază de ordonanță, a unui bărbat în vârstă de 49 ani, din comuna Grivița, județul Galați. Acesta fusese depistat în flagrant delict la aceeași dată, în cursul serii, în timp ce pătrunsese în incinta unei anexe a dispensarului comunal Grivița și ar fi încercat să sustragă materiale de construcții.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că persoana în cauză ar fi sustras în cursul serii de 29 martie 2022 trei pachete de gresie ce erau depozitate în anexă, iar ulterior a revenit pentru a mai sustrage și alte bunuri. S-a întocmit doar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul IPJ Galați, iar la data de 30 martie, după ce a fost prezentat Judecătoriei Liești, instanța a emis pe numele acestuia un mandat e arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

 

error: Content is protected !!