O persoană rănită și cinci autoturisme avariate în urma unui incident rutier

 

Vineri, 1 aprilie 2022, în jurul orei 20:50, pe DN 25, între Galați și Tecuci s-a produs un incident rutier soldat cu o persoană rănită și cinci autoturisme avariate. 

Un bărbat în vârstă de 64 de ani, din comuna Munteni, conducea un autoturism pe DN 25 în afara localității Vameș, având direcția de deplasare dinspre municipiul Galați către municipiul Tecuci. Șoferul nu a păstrat distanța corespunzătoare față de ultima mașină dintr-o coloană de autovehicule, care se aflau oprite din cauza unui accident rutier soldat doar cu pagube materiale, intrând în coliziune față spate. Din impact, ultimul autoturism din coloană a fost proiectat în cel din față, urmând un carambol în care au fost implicate alte 3 autoturisme. 

În urma evenimentului rutier a rezultat avarierea a unui număr de cinci autoturisme și rănirea ușoară a unui bărbat în vârstă de 61 ani, pasager aflat în ultimul autoturism din coloană. Toți cei cinci conducătorii auto dețin permis de conducere valabil și au fost testați alcoolscop, rezultatele fiind negative. 

A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.