Tecuci: Clădiri renovate sau aflate în diferite etape de reabilitare – FOTO

 

Pe lângă modernizarea celor 60 de străzi din Municipiul Tecuci, investiții ce urmează să fie implementate prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, administrația are în vedere și reabilitarea unor clădiri publice. 

În acest an au fost finalizate lucrările de reabilitare termică și energetică la clădirile ce găzduiesc Serviciul Public Local de Evidența Persoanelor și Direcția de Asistență Socială Tecuci. În curs de reabilitare se află Sala de spectacole „Ion Petrovici” și Liceul Tehnologic „Elena Caragiani”, mai precis edificiile în care sunt găzduite. 

 La ultima ședință din luna martie a acestui an, consilierii locali au aprobat proiectul pentru renovarea Colegiul Național „Calistrat Hogaș” cu o valoare de 3.612.420 euro, respectiv 17.782.859,93 lei fără TVA. Acesta urmează să fie implementat prin PNRR. 

În ședința Consiliului local Tecuci programată astăzi, 11 aprilie, consilierii sunt solicitați să aprobe proiectele de renovare energetică pentru Casa seniorilor tecuceni, Şcoala Gimnazială „Dimitrie Sturdza” – Corp C7 și Grădinița Prichindel – Corp C1. Proiectele au o valoare de 1.261.240 euro, iar finanţarea va fi nerambursabilă în procent de 100%, tot prin PNRR.