Doi adolescenți s-au oprit cu ATV-ul într-un gard. Unul a ajuns la spital, celălalt este cercetat penal

 

Joi, 14 aprilie a.c., în jurul orei 23.05, la Spitalul de Copii Galați s-a prezentat un minor de 15 ani însoțit de părinții săi, care au precizat că acesta ar fi victima unui accident rutier petrecut pe raza comunei Corod. 

În urma verificărilor efectuate de polițiștii Biroului Rutier Tecuci, s-a stabilit că, în aceeași zi, în jurul orei 19, un adolescent de 16 ani ar fi condus un ATV neînmatriculat, în care s-ar fi aflat și minorul rănit, pe strada Trandafirilor din comuna Corod. La un moment dat, ar fi pierdut controlul direcției, intrând în gardul unui imobil.  

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a pasagerului, pe care părinții l-au transportat la spital. Conducătorul ATV-ului a fost testat alcoolscop, fiindu-i, totodată, prelevate mostre biologice. Adolescentul, care nu deține permis de conducere, a plecat de la locul accidentului, fără încuviințarea organelor de poliție.

În cauză, a fost întocmit dosar penal. Se efectuează cercetări pentru infracțiunile de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul neînmatriculat și părăsirea locului accidentului. 

 

IPJ Galați