Cei trei mușchetari de la CS Vipguard felicitați și recompensați

 

În perioada 7 – 10 aprilie 2022, în județul Harghita, la Ordoheiu Secuiesc s-a desfășurat Cupa României U 15 la Lupte libere și greco-romane, competiție aflată sub patronatul Federației Române de Lupte.  

Chiar dacă în competiție au fost peste 480 de luptători, sportivii ACS Vipguard Tecuci au reușit să câștige o medalie de aur, una de bronz și un merituos loc IV. Sportivii sunt antrenați de Lucian Militaru Pădure.    

 Antonino Gyulai a obținut medalia de aur și Cupa României la categoria 52 kg, Luca Stoian a câștigat medalia de bronz la categoria 85 kg, iar David Asal Militaru a luptat în finala mică, pe care, din păcate, a pierdut-o.  

Astăzi, 18 aprilie, cei trei sportivi împreună cu antrenorul au fost invitați de Asociația Balinte Ionela pentru a recompensa munca depusă.  

 Antonino, elev în clasa a VIII-a, a primit un plic cu 500 lei, iar ceilalți doi sportivi, Luca în clasa a VII-a și David, elev în clasa a VI-a, câte 300 lei. Asociația Balinte Ionela a felicitat sportivii pentru rezultate, urându-le succes în competițiile viitoare și le-a oferit cutii cu bomboane. Sponsorizarea a fost făcută de firma MANACAT UNV SRL Tecuci, administrată de Cătălin Bostan, care a donat cei 20% din impozitul pe venit către Asociație, dorind să motiveze sportul tecucean. 

Felicitări tuturor!