Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării recrutează experți IT. Salarii până la 6.800 de euro

 

Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării anunță organizarea unui concurs în perioada 3 – 6 mai 2022 pentru ocuparea a 17 posturi vacante de natură contractuală, pentru o perioadă determinată, respectiv până la data de 31 decembrie 2026 în cadrul Grupului Operativ pentru Implementarea și Monitorizarea Reformelor și Investițiilor privind Transformarea Digitală. Dosarele pot fi depuse până în data de 26 aprilie 2022. 

Printre posturile disponibile se regăsesc: Arhitect de sistem în domeniul TIC, 2 posturi, studii  superioare; Specialist în domeniul calității, 1 post, studii superioare; Expert în securitate cibernetică, 1 post,  studii  superioare; Administrator baze de date, 2 posturi, studii superioare; Inginer de sistem în informatică 3 posturi (specialist interoperabilitate), studii  superioare, Manager analiză de business în domeniul TIC, 3 posturi, studii superioare; Inginer de dezvoltare a produselor sofware (UI/UX), 1 post, studii superioare. Programul de lucru este de 8 ore pe zi. 

Salariile pornesc de la aproximativ 18.900 lei până la 28.700 lei brut pentru ingineri de sistem sau administratori baze de date și pot urca până la 34.000 lei brut pentru funcția de conducere. Grila de salarizare la nivelul mediului privat a fost stabilită în urma consultării transparente a pieței de către ADR. 

Anunț posturi disponibile, condiții specifice, calendar de concurs.