Lucrările pe Aleea Ștrandului se apropie de final – FOTO 

 

Mijlocul săptămânii trecute a fost marcat de un Cod Galben de ploi, averse care s-au manifestat în toată țara. A plouat și la Tecuci, fenomen care a stopat pentru un timp execuția lucrărilor aflate în derulare pe raza municipiului. 

 Ploaia a dat apă la moară unora, lansând acuzații nedrepte, printre care și cea că banii contribuabililor sunt aruncați pe Apa Sâmbetei. Argumentele, însoțite de imagini preluate de pe Aleea Ștrandului din Municipiul Tecuci, imediat după ploaie, erau menite să dezinformeze opinia publică, lansând ipoteza falsă că lucrările din zona respectivă au fost finalizate și, prin urmare, recepționate. 

 Pentru o mai bună informare a contribuabililor tecuceni, astăzi, 2 mai 2022, ne-am deplasat pe Aleea Ștrandului. Aici am descoperit că lucrările sunt executate în proporție de 90%, a mai rămas de turnat stratul de uzură și de făcut mici retușuri.   

Recomandăm cititorilor tecuceni și nu numai să se informeze din surse sigure! De asemenea este indicat să verifice și din alte surse atunci când preiau o informație, pentru că dezinformarea pe care o promovează unii poate provoca multe daune prin necunoașterea reală a situației respective.