Dispărut la Munteni, depistat la Tecuci. A fugit de acasă cu economiile părinților

 

Dispecerul Poliției Locale Tecuci a primit o avertizare în noaptea de marți spre miercuri, 24/25 mai 2022, privind un minor din localitatea Munteni care a fugit de acasă. La scurt timp, patrulele aflate pe raza municipiului au primit în consemn datele de identificare ale minorului.  

Joi, 26 mai 2022, polițiștii locali care patrulau în Parcul „Regina Elisabeta” au observat un tânăr cu un comportament suspect care corespundea semnalmentelor primite în urmă cu câteva zile. Când i-au fost cerute datele de identificare, acesta a oferit date false, nereușindu-se identificarea sa. Polițiștii l-au condus la sediul Poliției Locale, unde în urma controlului corporal au găsit 5.000 lei, în bancnote de 100 și 50 lei, precum și un telefon nou.  

În cele din urmă, tânărul a recunoscut că se numește H.M.C., că are 16 ani și că a fugit de acasă din localitatea Munteni cu 7.000 lei, toți banii de acasă. Mai mult, înainte de a ajunge în Tecuci a făcut o plimbare și prin Galați. 

Polițiștii locali au anunțat organele competente din localitatea de domiciliu a tânărului. Aceștia au venit la Tecuci și l-au preluat, se arată în comunicatul Poliției Locale Tecuci.