Țara arde și babele se piaptănă

 

În plină criză financiară la Tecuci, un jucător important este transferat de PSD de la echipa a doua la prima echipă. Jucătorul, de numele căruia se leagă mai multe acuzații de non-combat, menite să influențeze bursa pariurilor, va evolua începând de astăzi la prima echipă.

Văzută ca o pepinieră pentru echipa mare, o dată cu trecerea lui CSG la PSD Tecuci, AS UIPT Tecuci a rămas și fără președinte.

Marea grijă a celor două echipe tecucene este Primăria Tecuci în anul 2024. Din acest motiv, candidatul este ferchezuit și pregătit pentru alegerile interne ale filialei locale PSD. Pentru servicii aduse echipei social-democrate urmează să fie încoronat, cât mai curând, președinte și apoi numit candidat la Primărie.

Chiar dacă e un transfer anticipat, este unul injust pentru membrii cu ștate vechi care sperau că le-a venit rândul să conducă PSD Tecuci.

Lipsa banilor pentru salarii, pentru persoanele defavorizate, pentru salubrizare și iluminat, stoparea investițiilor, situație în care Municipiul a fost adus de către PSD și UIPT, nu pare să îi intereseze.