Tupeu marca PSD: După ce au blocat Bugetul și au lăsat gunoiul în stradă s-au adunat în fața Primăriei

 

Proaspăt modernizată, Aleea Ștrandului din Tecuci avea astăzi un aspect dezolant. Situația este similară în zonele interblocuri de pe raza Municipiului Tecuci. De ce să avem și noi un oraș frumos? 

Mormane de deșeuri sunt abandonate de Compania de Utilități Publice Tecuci pe motiv că nu mai are combustibil. Iar combustibil nu mai are fiindcă opoziția a blocat Bugetul în Consiliul Local Tecuci. 

 Astăzi, 16 iunie 2022, Mihai Martin – director CUP și-a adus cu tupeu angajații în fața Primăriei Tecuci în semn de protest față de blocarea plăților către companie. Aceasta cu toate că plățile au fost blocate, în același timp cu Bugetul, de către consilierii locali PSD și UIPT, iar mai potrivit ar fi fost să protesteze în fața sediilor celor două formațiuni politice. 

Pe de altă parte, așa cum reiese dintr-un audit comandat în 2019 de fosta administrație, la CUP Tecuci aparatul TESA este supradimensionat. Cu personal care plimbă hârtiile dintr-un birou în altul, numit pe bază de carnet de partid, este greu să fie făcute economii.  

Imaginile de mai jos au fost surprinse astăzi în două din cartierele Municipiului Tecuci. 

 

 

You cannot copy content of this page