Posturi de inspector, consilier și îngrijitor scoase la concurs

 

Primăria Pechea organizează concurs pentru ocuparea funcției publice, vacantă, de inspector protecţie civilă, clasa I, grad debutant, Compartiment Serviciul public voluntar pentru situații de urgență.

Condiţii de participare: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă; curs de formare inspector protecţie civilă, dovedite cu documente emise în condiţiile legii; permis de conducere auto, categoria B; nu se solicită vechime.

Dosarele de concurs se depun la sediul Primăriei, în termen de 20 de zile de la data publicării anunţului. Publicat vineri, 24 iunie 2022.

Relații suplimentare puteți obține la sediul Primăriei Pechea, jud. Galați. Tel. 0236.823.507.

Anunț concurs inspector.

Primăria Cosmești organizează concurs pentru ocuparea funcţiei publice de execuţie, vacantă, de consilier, clasa I, grad debutant, Compartiment Achiziții publice, investiții și proiecte.

Condiţii de participare: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul fundamental al ştiinţelor sociale, ramura de ştiinţă – ştiinţe juridice, ştiinţe economice, ştiinţe administrative; nu se solicită vechime.

Dosarele de concurs se depun la sediul Primăriei, în termen de 20 de zile de la data publicării anunţului. Publicat vineri, 24 iunie 2022.

Informații suplimentare obțineți la sediul Primăriei Cosmești, jud. Galați. Tel. 0236.336.227 sau 0734.733.337.

Anunț concurs consilier.

Grădiniţa cu Program Prelungit „Prichindel” Tecuci organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de îngrijitor I G – 0,5 normă.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: studii medii sau generale; vechime în funcția de îngrijitor grădiniță – minimum 1 an.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

– 5 iulie 2022, ora 13 – termenul limită de depunere a dosarelor;

– 15 iulie 2022 ora 10 – proba practică;

– 20 iulie 2022, ora 10.00: proba interviu.

Relații suplimentare obțineți la Grădiniţa P.P. „Prichindel” Tecuci, jud. Galați. Tel. 0746.064.028.

Anunț concurs îngrijitor.