Concursuri pentru ocuparea a două funcții publice

 

Primăria Barcea organizează concurs pentru ocuparea funcţiei publice de execuţie, vacante, de consilier juridic, clasa I, grad debutant, Compartiment juridic.  

Condiţii de participare: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor juridice; nu se solicită vechime. 

Data de susținere a probei scrise: 29 iulie 2022, ora 11. Data și ora probei interviu se va afișa ulterior. 

Dosarele de concurs se depun la sediul Primăriei, în termen de 20 de zile de la data publicării anunţului. Publicat miercuri, 29 iunie 2022. 

Informații suplimentare puteți obține la sediul Primăriei Barcea, jud. Galați. Tel. 0236.335.703. 

Anunț concurs consilier juridic. 

Primăria Umbrărești organizează concurs pentru ocuparea funcţiei publice de execuţie, vacante, de consilier, clasa I, grad debutant, Compartiment Asistență socială. 

Condiţii de participare: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă; cunoştinţe de operare pe calculator – nivel mediu (Word, Excel), ce vor fi testate în cadrul probei suplimentare eliminatorii din data de 1 august 2022, ora 10, la sediul Primăriei; nu se solicită vechime. 

Data de susținere a probei scrise: 2 august 2022, ora 10. În cadrul concursului se desfăşoară proba suplimentară de testare a cunoştinţelor PC. Data și ora probei interviu se va afișa ulterior. 

Dosarele de concurs se depun la sediul Primăriei, în termen de 20 de zile de la data publicării anunţului. Publicat vineri, 1 iulie 2022. 

Relații suplimentare puteți obține la sediul Primăriei Umbrărești, jud. Galați. Tel. 0236.829.877. 

Anunț concurs consilier.