Două accidente soldate cu trei răniți, printre care și un minor în vârstă de trei ani

 

Luni, 29 august, în jurul orei 13.15, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tecuci au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe DJ 251B, în localitatea Cerțești, în urma căruia a rezultat vătămarea corporală a unei persoane. 

Polițiștii sosiți la fața locului au stabilit că accidentul s-ar fi produs pe fondul neacordării de prioritate, două autoturisme conduse de doi bărbați, de 57, respectiv 34 de ani, intrând în impact, într-o intersecție. În urma accidentului, bărbatul, de 34 de ani, a fost rănit ușor și nu a rămas internat în spital. 

Un alt accident rutier a avut loc în aceeași zi, în jurul orei 13.45, pe DJ 251, în comuna Matca. Polițiștii Biroului Rutier Tecuci, sesizați cu producerea acestuia, s-au deplasat la fața locului.  

Din primele verificări s-a stabilit faptul că o femeie în vârstă de 33 de ani, din comuna Matca, a condus autoturismul pe drumul menționat. La un moment dat a pierdut controlul direcției, intrând în impact cu un autoturism oprit pe partea dreaptă, în afara părții carosabile. Accidentul s-a soldat cu rănirea acesteia și a unui minor, în vârstă de 3 ani, pasager în autoturismul staționat. 

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, transmite IPJ Galați.