Altă urmărire nocturnă pe străzile din Tecuci

 

Numărul șoferilor care refuză să oprească la semnalele polițiștilor și se lansează într-un joc de-a șoarecele și pisica pe străzile din Tecuci este în creștere. Noaptea trecută a avut loc un nou incident de acest gen. 

În timp ce patrulau pe strada Elena Doamna, tronson de stradă cu sens unic, polițiștii locali au surprins un autoturism marca Vauxhall, înmatriculat în străinătate, care circula pe contrasens. Atunci când au pus în funcțiune semnalele vizuale și sonore pentru a-l opri, acesta i-a ocolit, a făcut stânga pe strada H.P. Bengescu și apoi, din nou stânga, pe strada Calistrat Hogaș, intrând iar pe contrasens.  

 Pornind în urmărirea acestuia, polițiștii locali au găsit mașina abandonată pe strada C. Racoviță și pe conducătorul acesteia la 50 de metri depărtare. La fața locului a fost solicitat și un echipaj de la Poliția Municipală, care a constatat că respectivul se află sub influența băuturilor alcoolice. Mai mult, bărbatul nu are permis, iar autoturismul nu posedă ITP și RCA valabile.  

Șoferul se numește T.P. (32 ani) din comuna Vidra, județul Vrancea și dorea să ajungă în localitatea Fântânele. Din păcate pentru el, dar din fericire pentru ceilalți participanți la trafic, călătoria lui s-a terminat, transmite Poliția Locală Tecuci.