Împreună pentru Daniel – FOTO

 

Astăzi, în Parcul „Regina Elisabeta” din Tecuci, s-a desfășurat un eveniment caritabil destinat strângerii de fonduri pentru Daniel, un tânăr de 14 ani imobilizat într-un scaun cu rotile, care are nevoie de cât mai multe ore de recuperare.  

 Evenimentul a fost promovat de Organizația TNL Tecuci care a oferit tricouri cu sigla „Alerg pentru Daniel”, apă și, în final, diplome de participare.  

Startul crosului caritabil a fost dat în jurul orei 10, iar printre participanți s-au aflat copii, tineri și adulți. Aceștia au alergat trei ture pe un traseu stabilit pe aleile parcului. La final, din donații s-a strâns suma de 5 mii de lei.  

„Am alergat pentru Daniel, pentru o cauză nobilă, întrucât are nevoie de recuperare, fiind la o vârstă fragedă, vârsta copilăriei. Sper ca starea lui să se îmbunătățească, să fim alături de el în continuare”, a declarat edilul Lucian Costin prezent la manifestare.  

Nouă nu ne rămâne decât să apreciem acest eveniment și să sperăm că pe viitor vor mai fi organizate astfel de acțiuni caritabile!