Accident între Galați și Tecuci. Un șofer a ajuns la spital

 

Noaptea trecută, pe DN 25 – între Galați și Tecuci, s-a produs un grav accident de circulație soldat cu rănirea unei persoane și avarierea autovehiculelor implicate. 

În localitatea Independența, un șofer în vârstă de 61 de ani, din jud. Brașov, conducea un ansamblu format dintr-o autoutilitară și semiremorcă având direcția de deplasare dinspre Galați către Tecuci. La un moment dat, acesta a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune frontală cu un alt ansamblu format dintr-o autoutilitară cu semiremorcă, condus de un bărbat în vârstă de 52 ani, din Suceava.  

În urma impactului violent, brașoveanul a rămas încarcerat, fiind nevoie de intervenția echipajului ISU. Victima a fost transportată la Spitalul Județean Galați. Șoferii au fost testați alcoolscopic, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri. Cauza accidentului urmează să fie stabilită și nu este exclus ca unul dintre șoferi să fi ațipit la volan. 

A fost deschis dosar penal. Se efectuează cercetări pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, transmite IPJ Galați. 

 

sursa foto: Pro Lider Fm 

You cannot copy content of this page