Întreruperi în alimentarea cu energie electrică programate în comunele Matca, Munteni, Smârdan, Cavadinești și Cudalbi

 

Compania Distribuție Energie Electrică România, Sucursala Galați anunță întreruperi programate de furnizare a energiei electrice pentru această săptămână în mai multe localități din județ.    

Miercuri, 26 octombrie 2022, în intervalul orar 8.30 – 16.30, alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă în comuna Matca. În aceeași zi și același interval orar curentul va fi oprit în satul Munteni din comuna cu același nume.  

Tot miercuri, 26 octombrie, alimentarea cu energie electrică va fi sistată  în intervalul orar 9 – 15 pe unele străzi din comuna Smârdan. În aceeași zi, între orele 9 – 17, curentul va fi întrerupt în satul Rugineni din comuna Cavadinești. 

Joi, 27 octombrie, între orele 10 – 14, alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă în comuna Cudalbi. În aceeași zi, în intervalul orar 9 – 15, va fi sistată alimentarea cu energie electrică pe anumite străzi din satul Cișmele, comuna Smârdan. În același sat și același interval orar, curentul va fi întrerupt și vineri, 28 octombrie. 

În localitățile Matca și Munteni alimentarea cu energie electrică va fi sistată în intervalul orar 8.30 – 16.30 și luni, 31 octombrie. 

Compania Distribuție Energie Electrică implementează în comuna Matca un proiect de modernizare a rețelelor de joasă tensiune. 

 

You cannot copy content of this page