Movileni: Elev înjunghiat în pauza dintre ore

 

Astăzi, 1 noiembrie 2022, la ora 11.30, Poliția Municipiului Tecuci a fost sesizată de directorul unei unități de învățământ din comuna Movileni, jud. Galați, cu privire la faptul că în pauza dintre orele de curs un elev a fost lovit de un altul cu un cuțit tip briceag. 

Polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Tecuci care au ajuns în scurt timp la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. S-a stabilit faptul că în jurul orei 10.50 a izbucnit un conflict spontan între doi elevi, în vârstă de 13 și 14 ani, din clasele a VII-a și a VIII-a, ambii cu domiciliul în comuna Movileni. 

Elevul în vârstă de 14 ani a scos din buzunar un cuțit tip briceag, cu lungimea totală de aproximativ 13 cm, pe care l-a adus la școală de la domiciliul său și l-a lovit pe celălalt elev în zona abdomenului, provocându-i leziuni. Minorul de 13 ani a fost transportat de către mama sa la Spitalul Municipal Tecuci, pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar apoi a fost transferat la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Galați, unde a rămas internat. 

În cauză a fost întocmit dosar penal. Se efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe, transmite IPJ Galați.