O tecuceancă pe marea scenă a Sălii Palatului din București – VIDEO

 

După ce a obținut până acum peste o sută de diplome, premii și trofee în competițiile la care a participat și mai ales după ce, în perioada 24-30 octombrie 2022, tânăra interpreta de muzică ușoară Alesia Munteanu din Tecuci a colindat împreună cu renumitul interpret Marcel Pavel prin televiziuni, la Antena 1, Antena Stars, Prima TV, Național TV sau Etno TV, iată că vineri, 4 noiembrie 2022, Alesia a apărut și pe scena Sălii Palatului din București.  

Alesia a interpretat o piesă în duet cu Marcel Pavel. Invitația a venit chiar de la interpretul Adrian Enache în spectacolul organizat de el, regizat de interpretul Daniel Iordăchioaie și intitulat „O singură noapte – Adrian din inimă Enache”. Pe marea scenă a Sălii Palatului au evoluat  artiști „de platină”, cum a spus chiar Adrian Enache, precum Monica Anghel, Marcel Pavel, Nico, Pepe, Minodora, Aurelian Temișan, Maria Dragomiroiu, Mirela Vaida, Diana Matei, Kamara,  Adina Sima, Ionuț Galani, Rareș Varniote și Diana Enache.  

Alesia este prima solistă tecuceană care a avut marea onoare să cânte pe cea mai mare scenă a țării, în fața a patru mii de spectatori. 

 Prezent alături de interpretă la acest spectacol, profesorul de canto al interpretei, renumitul tenor Valentin Vasopol, după ieșirea ei din scenă a postat pe rețeaua de socializare următorul text: „Această fată minunată, pe numele ei Alesia Munteanu, a venit la școala noastră acum un an de zile, încrezătoare în ea și în potențialul ei. Au urmat rezultate excepționale care au culminat în această seară cu un  moment unic  pe care, cred, orice artist din această țară și-l dorește… un duet de excepție cu un artist minunat, Marcel Pavel, pe marea scenă a Sălii Palatului! Felicitări dragă Alesia pentru toate reușitele  tale, pentru momentele unice  din această seară, pentru că faci  parte din  Familia Theo Music Academy Galați – Brăila, și nu în ultimul rând  felicitări  minunaților tăi părinți, pentru toate eforturile  și sacrificiile lor. Te iubim!”. 

O felicităm și noi și îi urăm mult succes în continuare!