Galați: Minor tecucean cercetat pentru tâlhărie

 

Joi, 3 noiembrie a.c., polițiștii Biroului Investigații Criminale Galați au fost sesizați de o femeie din municipiul Galați despre faptul că în seara precedentă, în jurul orei 23.40, în timp ce se deplasa pe Bulevardul Siderurgiștilor o persoană necunoscută, folosind violența, ar fi încercat să o deposedeze de poșetă, fugind, apoi, printre blocuri. 

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru tentativă la infracțiunea de tâlhărie. În urma cercetărilor și activităților investigative, au identificat prezumtivul autor al faptei, în persoana unui adolescent în vârstă de 17 ani, din municipiul Tecuci. 

Miercuri, 16 noiembrie, tânărul a fost depistat de către un polițist din cadrul Secției 2 Poliție Galați, fiind condus la sediul Poliției și preluat de polițiștii Biroului Investigații Criminale. După audiere, acesta a fost reținut 24 de ore și a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, ulterior, primind mandat de arestare preventivă. 

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili întreaga activitate infracțională a persoanei în cauză, se arată în comunicatul IPJ Galați.