Agroland a deschis un nou magazin MEGA în Tecuci

 

Un nou concept de magazin s-a deschis în Tecuci: Agroland MEGA Petshop & Grădină. 

Din data de 24 noiembrie 2022, în Tecuci s-a deschis cel mai mare magazin de tip PetShop și Grădină din oraș. Agroland MEGA Tecuci este cel de-al 24-lea magazin de tip MEGA din rețea, după Agroland MEGA Caracal și primul magazin inaugurat în județul Galați. 

 Acesta este situata pe strada 1 Decembrie 1918, numărul 109, fiind parte a Centrului Comercial Prima Shops. Agroland MEGA Tecuci ocupă o suprafața de 300 metri pătrați, unde se găsesc peste 2.000 de produse pentru animale de companie, grădină și creșterea porumbeilor, iepurilor și a animalelor de fermă. 

Zona de PetShop cuprinde o gamă largă de produse, precum: hrană pentru câini și pisici, suplimente și recompense, jucării și accesorii, produse de igienă și îngrijire. 

 Pe raioanele destinate grădinăritului, tecucenii pot găsi următoarele game de produse: material săditor (semințe, butași trandafiri, bulbi flori toamnă, arbuști și pomi fructiferi, îngrășământ), scule, unelte și accesorii. 

Pe raioanele cu produse pentru animalele de fermă, clienții pot găsi: furaje, nutreț, adăpători, hrănitori, aditivi și o varietate de accesorii pentru creșterea animalelor de fermă. 

Pasionații de porumbei pot găsi în noul magazin tot ce au nevoie pentru creșterea și pregătirea porumbeilor pentru concursuri: hrană, suplimente și accesorii. 

 Potrivit clienților aflați la deschidere „magazinul este bine pus la punct și are o varietate de produse și prețuri foarte bune”. 

Conceptul Agroland MEGA a fost lansat în 2017 și se referă la magazine specializate, cu produse dedicate grădinăritului, îngrijirii animalelor de companie și hobby farming-ului, având o suprafață mai mare cu 300% decât magazinele Agroland tradiționale.