„Hidratare Fără Poluare” – Proiect câștigător al premiului de 10.000 lei oferiți de Firma Romero

 

Școala Gimnazială „Dimitrie Sturdza” Tecuci a primit ieri, 22 decembrie, un frumos cadou. Totul a fost posibil prin generozitatea Firmei Romero Tecuci, dar și prin implicarea managerului unității de învățământ – prof. Florentina Golea. 

 În perioada 14 decembrie – 22 decembrie, Firma Romero a derulat la Tecuci campania „Creștem Împreună”. Cei înscriși în campanie și-au prezentat proiectele prin intermediul unor videoclipuri în care vorbesc despre visele și dorințele lor și ale elevilor. Proiectul care primea cele mai multe voturi din partea comunității urma să achiziționeze dotări sau să facă îmbunătățiri pentru școală sau grădiniță.  

În cursa pentru marele premiu de 10.000 lei oferit de Firma Romero s-au înscris două instituții, o școală și o grădiniță din Tecuci. Premiul a fost câștigat de Școala Gimnazială „Dimitrie Sturdza” Tecuci, director Florentina Golea, cu proiectul „Hidratare Fără Poluare”.  

 „Sănătatea  și siguranță elevilor noștri este primordială. Instalarea de filtre de apă în școala noastră reprezintă o alternativă prietenoasă cu mediul și oferă o soluție pe termen lung pentru accesul la apă curată pentru toți elevii. Bucuria ne este nemărginită, mulțumim firmei Romero și tuturor celor care ne-au susținut, votul dumnealor ne-au transformat în câștigători. Hidratare fără poluare! Să creștem împreună, copii frumoși și sănătoși, într-o lume mai bună și mai curată”, a declarat prof. Florentina Golea.   

Felicitări!