Noul An întâmpinat la Tecuci cu muzică și voie bună – FOTO

 

Sfârșitul unui an și debutul altuia a fost marcat în centru urbei cu o manifestare care să strângă tecucenii ce nu și-au făcut planuri de plecare din localitate. 

 De la ora 20 a început spectacolul de Revelion pe scena montată în fața Casei de Cultură. Prezentator al evenimentului a fost MC Laura alias Laura Grigore, care a făcut câte o scurtă prezentare a celor ce au pășit pe scenă pentru a interpreta diverse piese. 

Pentru început au evoluat artistele locale Georgiana Panaitiu, Geta Rotaru, Raluca Alexe, Sara Mihai și Roxana Dănceanu. A urmat cunoscuta interpretă de muzică populară Laura Lavric, antrenând la cântec și dans pe cei prezenți, presărând din când în când și glume în program. 

Pentru 45 de minute a fost rândul solistei Ioana Ignat să ne încânte cu piesele din repertoriu. Ultimul interpret urcat pe scenă, Liviu Teodorescu, a încercat să angreneze publicul, în special generația mai tânără, să-i fie alături pentru 50 de minute. 

Au fost aplauze, lumini de telefoane, refrene fredonate împreună cu cei prezenți, voie bună și mulțumiri organizatorilor, primarul Lucian Costin și Consiliul Local Tecuci. 

La hotarul dintre ani centrul Tecuciului a fost luminat pentru câteva minute de focuri de artificii în speranța unui an mai bun, cu pace și liniște sufletească, cu împliniri și bucurii. 

Tecucenii prezenți la Revelionul din centru au fost mulțumiți că după vremea de restricții și pandemie s-a putut organiza ceva și în târgul nostru. 

La mulți ani, Tecuci! Mulți ani sănătoși și plini de realizări, tuturor!