La volan fără permis sau sub influența substanțelor interzise

 

Vineri, 6 ianuarie, în jurul orei 17:40, polițiști din cadrul Biroului Rutier Tecuci au depistat în trafic un tânăr cu vârsta de 24 de ani, din comuna Matca, care conducea un autoturism pe raza comunei de domiciliu fără a deține permis de conducere pentru o categorie de autovehicul. 

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. 

Sâmbătă, 7 ianuarie 2023, în jurul orei 00:30, polițiști din cadrul Poliției Tg. Bujor au depistat în trafic un tânăr cu vârsta de 21 de ani, din comuna Suceveni, județul Galați. Tânărul conducea un autoturism pe Drumul Comunal nr. 11, din comuna Băneasa, sub influența substanțelor psihoactive. 

La testarea cu aparatul Drugtest a conducătorului auto, rezultatul a fost pozitiv pentru Cannabis, motiv pentru care a fost condus la spital, unde au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihoactive în organism. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. 

În aceeași zi, în jurul orei 13, polițiști din cadrul Biroului Rutier Tecuci au depistat în trafic un tânăr, cu vârsta de 19 ani, din satul Dobrinești, comuna Nicorești. Acesta conducea un autoturism pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Tecuci, sub influența substanțelor psihoactive. 

La testarea cu aparatul Drugtest a conducătorului auto, rezultatul a fost pozitiv pentru Benzodiazepină. Tânărul a fost condus la spital, unde au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihoactive în organism. 

Și în acest caz polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, se arată în comunicatul IPJ Galați. 

 

You cannot copy content of this page