Drăgănești: Autoturism acroșat în trafic. O persoană transportată la spital – VIDEO

 

Marți, 31 ianuarie 2023, în jurul orei 15:40, Poliția Galați a fost sesizată telefonic, prin intermediul Sistemului Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că pe DN25, în apropiere de localitatea Drăgănești din județul Galați, a avut loc un eveniment rutier în urma căruia o persoană a fost rănită. 

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați care s-au deplasat la fața locului au stabilit că un bărbat cu vârsta de 30 de ani, din satul Podoleni, județul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe DN25, dinspre municipiul Tecuci către municipiul Galați, a acroșat un autoturism aflat în trafic, care efectua virajul la stânga pe aceeași direcție de mers, în momentul când s-a angajat în depășirea acestuia. Autoturismul acroșat era condus regulamentar de o femeie, cu vârsta de 26 de ani, domiciliată în satul Vișina, județul Galați. 

În urma evenimentului rutier ambele autovehicule au fost avariate, iar femeia, rănită ușor, a fost preluată de o ambulanță și transportată la Spitalul Municipal Anton Cincu Tecuci pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Cei doi conducători auto dețin permise de conducere valabile, iar la testarea alcoolscop, rezultatul a fost negativ. 

A fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, se arată în comunicatul IPJ Galați.

 

 

sursa video: Munikipiul Tecuci