Depistați la volan fără permis sau sub influența substanțelor interzise

 

Vineri, 10 februarie 2023, la ora 18:20, un tânăr în vârstă de 22 de ani, din comuna Ivești, a fost depistat de polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Liești în timp ce conducea un autoturism pe strada Blăjerii de Sus, având dreptul de conducere suspendat. 

Pentru aceeași faptă va fi cercetat un alt tânăr, cu vârsta de 23 de ani, din municipiul Tecuci. A fost depistat în aceeași zi, la ora 20:39, de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tecuci, în timp ce conducea un autoturism pe strada Cuza Vodă, din localitatea de domiciliu. 

Tot la aceeași dată, în jurul orei 23:31, a fost depistat un tânăr de 26 de ani, din comuna Liești, în timp ce conducea un autoturism pe DN25, în localitatea Independența. Tânărul avea dreptul de a conduce pe drumurile publice suspendat din data de 23 ianuarie 2023. 

În cele trei cazuri polițiștii au întocmit dosare penale pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. 

Luni, 13 februarie, în jurul orei 00:55, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Liești au depistat în trafic un bărbat în vârstă de 25 de ani, din comuna Independența, în timp ce conducea un autoturism pe strada Crinului, din localitatea de domiciliu, sub influența substanțelor psihoactive.  

Conducătorul auto a fost testat atât pentru consumul de alcool cât și pentru cel de droguri. La testarea alcoolscop a rezultatul a fost negativ. 

La testarea cu aparatul tip Drugtest Drager a conducătorului auto a rezultat valoare pozitivă la consumul de metamfetamină. A fost condus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii concentrației de alcool, dar și a prezenței în organism a substanțelor psihoactive.  

A fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, se arată în comunicatul IPJ Galați.  

 

You cannot copy content of this page