La volan sub influența substanțelor interzise

 

Numărul persoanelor aflate sub influența substanțelor psihoactive la volan este în creștere. Polițiștii depistează zilnic noi cazuri care pun în pericol viața participanților la traficul rutier. 

Luni, 13 februarie 2023, în jurul orei 9:50, polițiști din cadrul Biroului Ordine Publică Tecuci au depistat în trafic un bărbat în vârstă de 29 de ani. Acesta conducea un autoturism pe strada Maior Genoiu, din municipiul Tecuci, sub influența substanțelor psihoactive. 

Conducătorul auto a fost testat atât pentru consumul de alcool cât și pentru cel de droguri. La testarea alcoolscop a rezultatul a fost negativ, însă la testarea cu aparatul tip Drugtest Drager a conducătorului auto a rezultat valoare pozitivă la consumul de metamfetamină. Bărbatul a fost condus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor psihoactive. 

S-a întocmit dosar penal pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, transmite IPJ Galați.

 

You cannot copy content of this page