Întreruperi în alimentarea cu energie electrică programate în comunele Drăgănești, Cosmești, Munteni și Matca

 

Compania Distribuție Energie Electrică România, Sucursala Galați, anunță întreruperi programate de furnizare a energiei electrice pentru următoarele zile în mai multe localități din județ. Sunt vizate comunele Drăgănești, Cosmești, Munteni și Matca.  

Marți, 28 februarie 2023, alimentarea cu energie electrică va fi sistată, în intervalul orar 8.30 – 11, în satul Drăgănești din comuna cu același nume. În aceeași zi, între orele 11.30 – 15, curentul va fi întrerupt în satul Furcenii Noi din comuna Cosmești. 

Tot mâine, 28 februarie, în intervalul orar 8.30 – 16.30, alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă în satul Munteni din comuna omonimă. 

Miercuri, 1 martie, curentul va fi întrerupt în comuna Matca, între orele 8,30 – 16,30. În aceeași zi și același interval orar alimentarea cu energie electrică va fi sistată în satul Munteni din comuna cu același nume. 

În funcție de condițiile meteo, exceptând zilele de weekend și zilele de sărbătoare legală, întreruperile pot fi reprogramate pentru ziua următoare.