Coliziune între două autoturisme. Una dintre șoferițe era băută

 

Miercuri, 8 martie 2023, în jurul orei 20, a avut loc un accident rutier pe DJ251, în localitatea Pechea, în urma căruia a fost rănită o persoană. 

Polițiștii Biroului Rutier Galați au stabilit că o femeie cu vârsta de 46 de ani, din comuna Pechea, conducea un autoturism pe artera rutieră menționată, având direcția de deplasare dinspre Costache Negri către Slobozia Conachi. La un moment dat ar fi pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care era condus de o altă femeie, cu vârsta de 33 de ani. 

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătoarei auto cu vârsta de 46 de ani, care a fost transportată la spital pentru investigații medicale de specialitate. La testarea alcoolscop, rezultatul a fost negativ în cazul femeii cu vârsta de 33 de ani, însă la cealaltă șoferiță valoarea indicată a fost de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

A fost întocmit dosar penal pentru infracțiunile de vătămare corporală din culpă, respectiv conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, transmite IPJ Galați.