Tecuci: Loc de joacă în Satu Nou. Alei modernizate în Cimitir

  

Transformările care au loc în Tecuci cuprind toate domeniile. Pe lângă asfaltări, tecucenii au aflat în această săptămână despre modernizările ce au loc la Școala din Satu Nou sau în Cimitirul Eternitatea. 

Joi, 23 martie 2023, la Școala Gimnazială nr. 1 „Anghel Rugină” situată în cartierul Satu Nou angajații Primăriei Tecuci amenajau un nou loc de joacă. În prezența directorului unității de învățământ, Ștefan Vrabie, edilul Lucian Costin a declarat faptul că va fi gândită și o modernizare a terenului de sport din Satu Nou. 

 „Acest loc de joacă trebuia să fie finalizat încă de anul trecut. Dar, știți și dv. că, din păcate, câțiva tecuceni de-ai noștri, iubitori, nu au votat bugetul la timp și iată că în loc să beneficieze copiii de locuri de joacă de anul trecut, beneficiază anul acesta. Am pierdut un an și nu este normal. Sper ca lecția de anul trecut să fie de bun augur pentru cei din Consiliul Local și să nu se mai întâmple astfel de evenimente care nu fac cinste nouă, tecucenilor”, a declarat cu această ocazie primarul Lucian Costin.  

Satu Nou nu are alt loc de joacă, iar cel la care se lucrează va fi dat în folosință în câteva zile. Angajații Primăriei se vor muta în cartierul Bălcescu pentru că și acolo trebuie finalizat locul de joacă.   

Vineri, 24 martie, primarul tecucean se afla în Cimitirul Eternitatea. Aici utilajele de construcție asfaltau aleile aflate într-o stare deplorabilă.  

 „Iată că împreună cu noua conducere a Societății Piețe Prest, care se ocupă și de administrarea cimitirelor, am găsit bani să facem aceste lucrări. De ce nu au făcut fostele administrații PSD? Fosta conducere a independenților care n-a avut altceva de făcut decât să-și umple buzunarele și să-și angajeze rudele? De ce a angajat pe soțul dnei consilier local Paraschiv, pe fratele consilierului Grama? Păi, nu vă supărați, așa facem performanță? Iată că noua conducere face performanță și va face în continuare, pentru că nu sunt singurele investiții pe care această societate publică le va face. Ne vom muta cu asfaltatul și în piața din Cernicari”, a menționat printre altele edilul Lucian Costin. 

Astfel, în această săptămână tecucenii au aflat faptul că la nivelul municipiului se lucrează în toate domeniile, șantierele fiind deschise în mai multe cartiere ale orașului. Se asfaltează, sunt create locuri de joacă, se modernizează iluminatul din parcuri etc.  

Administrația ne încredințează că are multe proiecte ce așteaptă să fie puse în practică, investiții care vor fi prezentate etapizat. Nouă nu ne rămâne decât să le urăm spor la muncă!