Întreruperi în alimentarea cu energie electrică programate în următoarea perioadă

 

Compania Distribuție Energie Electrică România, Sucursala Galați, anunță întreruperi programate de furnizare a energiei electrice pentru următoarele zile în mai multe localități din județ. Sunt vizate comunele Cerțești, Munteni, Țepu, Matca, Ghidigeni și municipiul Tecuci. 

Astăzi, 3 aprilie 2023, în intervalul orar 8.30 – 16.30, alimentarea cu energie electrică este întrerupta în satul Cerțești din comuna cu același nume. 

Marți, 4 aprilie, curentul va fi întrerupt între orele 8.30 – 16.30 în satul Munteni din comuna omonimă. 

Vineri, 7 aprilie, alimentarea cu energie electrică va fi sistată în intervalul 8.30 – 16.30 pe strada Ștefan cel Mare și în satul Țepu de Jos din comuna Țepu. 

Luni, 10 aprilie, între orele 8.30 – 16.30, curentul va fi întrerupt în Tecuci, Zona Extravilan. 

Marți, 11 aprilie, alimentarea cu energie electrică va fi sistată în intervalul orar 8.30 – 16.30 în satul Munteni din comuna cu același nume. În aceeași zi și același interval curentul va fi întrerupt în comuna Matca. 

Marți și miercuri, 11 și 12 aprilie, între orele 8.30 – 16.30, alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă în comuna Ghidigeni după cum urmează: marți în satul Ghidigeni, miercuri în satul Tălpigi. 

Reamintim cititorilor faptul că la nivelul județului sunt implementate mai multe proiecte de modernizare a rețelelor de joasă tensiune. În funcție de condițiile meteo, exceptând zilele de weekend și zilele de sărbătoare legală, întreruperile pot fi reprogramate pentru ziua următoare.