Întreruperi în alimentarea cu energie electrică programate în următoarea perioadă

 

Compania Distribuție Energie Electrică România, Sucursala Galați, anunță întreruperi programate de furnizare a energiei electrice pentru următoarele zile în mai multe localități din județ. Sunt vizate comunele Cerțești, Munteni, Țepu, Matca, Ghidigeni și municipiul Tecuci. 

Astăzi, 3 aprilie 2023, în intervalul orar 8.30 – 16.30, alimentarea cu energie electrică este întrerupta în satul Cerțești din comuna cu același nume. 

Marți, 4 aprilie, curentul va fi întrerupt între orele 8.30 – 16.30 în satul Munteni din comuna omonimă. 

Vineri, 7 aprilie, alimentarea cu energie electrică va fi sistată în intervalul 8.30 – 16.30 pe strada Ștefan cel Mare și în satul Țepu de Jos din comuna Țepu. 

Luni, 10 aprilie, între orele 8.30 – 16.30, curentul va fi întrerupt în Tecuci, Zona Extravilan. 

Marți, 11 aprilie, alimentarea cu energie electrică va fi sistată în intervalul orar 8.30 – 16.30 în satul Munteni din comuna cu același nume. În aceeași zi și același interval curentul va fi întrerupt în comuna Matca. 

Marți și miercuri, 11 și 12 aprilie, între orele 8.30 – 16.30, alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă în comuna Ghidigeni după cum urmează: marți în satul Ghidigeni, miercuri în satul Tălpigi. 

Reamintim cititorilor faptul că la nivelul județului sunt implementate mai multe proiecte de modernizare a rețelelor de joasă tensiune. În funcție de condițiile meteo, exceptând zilele de weekend și zilele de sărbătoare legală, întreruperile pot fi reprogramate pentru ziua următoare.   

 

You cannot copy content of this page