Întreruperi în alimentarea cu energie electrică programate în Munteni, Șendreni și Tecuci

 

Compania Distribuție Energie Electrică România, Sucursala Galați, anunță întreruperi programate de furnizare a energiei electrice pentru următoarele zile în mai multe localități din județ. Sunt vizate comunele Munteni și Șendreni, dar și municipiul Tecuci. 

Miercuri, joi și vineri – 19, 20 și 21 aprilie, alimentarea cu energie electrică va fi sistată în intervalul orar 8.30 – 16.30 pe mai multe străzi ale satului Munteni din comuna cu aceeași nume. În același sat și același interval orar curentul va fi întrerupt și luni, 24 aprilie. 

Miercuri și joi – 19 și 20 aprilie, alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă în mai multe zone ale satului Șendreni din comuna omonimă. În același sat și același interval orar curentul va fi întrerupt și luni, 24 aprilie.    

Marți, 25 aprilie, între orele 8.30 – 16.30, alimentarea cu energie electrică va fi sistată pe strada Gheorghe Petrașcu din municipiul Tecuci.  

Reamintim cititorilor faptul că la nivelul județului sunt implementate mai multe proiecte de modernizare a rețelelor de joasă tensiune. În funcție de condițiile meteo, exceptând zilele de weekend și cele de sărbătoare legală, întreruperile pot fi reprogramate pentru ziua următoare.