Un biciclist și o șoferiță s-au intersectat la Matca. Bărbatul a ajuns la spital

 

Vineri, 5 mai 2023, în jurul orei 15, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tecuci au fost sesizați prin apel la 112 cu privire la faptul că pe DJ 251, în interiorul comunei Matca, a avut loc un accident rutier, în urma căruia o persoană a fost rănită. 

Din verificările preliminare, precum și după efectuarea cercetării la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că o tânără cu vârsta de 20 de ani, din comuna Drăgușeni, conducea un autoturism în interiorul comunei Matca. La un moment dat ar fi surprins și accidentat un biciclist care se angajase în traversarea străzii pe bicicletă, pe marcajul pietonal, pe sensul de deplasare al autoturismului. 

În urma acestui eveniment rutier a rezultat vătămarea corporală a biciclistului, un bărbat cu vârsta de 49 de ani din satul Bulboaca, județul Vaslui. A fost efectuat testul alcoolscop atât conducătoarei auto, cât și biciclistului, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri. 

Persoana rănită a fost preluată de un echipaj medical de la ambulanță și transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri și investigații medicale de specialitate. A fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, se arată în comunicatul IPJ Galați. 

 

You cannot copy content of this page