Primăria a obținut peste 14 milioane de lei pentru educația tecuceană

 

Apropiata zi de 1 Iunie vine cu o veste excelentă pentru copii, părinți și profesori. Primăria Tecuci a obținut fonduri nerambursabile de peste 14 milioane de lei prin PNRR pentru îmbunătățirea calității învățământului tecucean. 

Prin acest proiect a fost aprobată dotarea tuturor unităților de învățământ din oraș cu echipamente moderne de studiu interactiv și mobilier. 

 „Educația rămâne o preocupare de bază și facem cât mai multe posibil pentru ca elevii să vină cu drag la școală. Cred cu tărie că nicio investiție în educație nu este zadarnică, pentru că rezultatele se întorc în comunitate. Le mulțumesc colegilor din Primărie pentru această reușită!”, a declarat primarul Lucian Costin. 

Fondurile nerambursabile de aproximativ 3 milioane de euro vor fi folosite pentru a dota: Laboratoare de informatică; Săli de clasă dotate cu echipamente digitale (table interactive, calculatoare, sisteme de sunet și videoconferință, scanner, imprimante etc); Laboratoare de știință; Cabinete școlare, inclusiv cabinete de asistență phihopedagogică; Săli de sport; Ateliere de practică.