Întreruperi în alimentarea cu energie electrică programate în comunele Liești, Drăgănești, Matca și Munteni

 

Compania Distribuție Energie Electrică România, Sucursala Galați, anunță mai multe întreruperi în furnizarea energiei electrice programate pentru prima jumătate a săptămânii viitoare. Sunt vizate comunele Liești, Drăgănești, Matca și Munteni.   

Luni, 29 mai 2023, alimentarea cu energie electrică se întrerupe între orele 8.30 – 15.30 în comuna Liești. 

Marți, 30 mai, în intervalul orar 8.30 – 15.30, curentul va fi întrerupt în satele Malu Alb și Drăgănești din comuna Drăgănești. În aceeași zi, dar între orele 9 – 17, alimentarea cu energie electrică va fi sistată în comuna Matca, precum și în satul Munteni din comuna cu același nume. 

Miercuri, 31 mai, în intervalul orar 9 – 17, curentul va fi întrerupt în satul Munteni din comuna cu același nume. În aceeași zi și același interval orar alimentarea cu energie electrică va fi sistată în unele zone din comuna Matca. 

Se reamintește utilizatorilor casnici, și nu numai, faptul că la nivelul județului sunt implementate mai multe proiecte de modernizare a rețelelor de joasă tensiune. În funcție de condițiile meteo, exceptând zilele de weekend și cele de sărbătoare legală, întreruperile pot fi reprogramate pentru ziua următoare. 

 

You cannot copy content of this page