Nume mari pe scena din Tecuci: Delia, Mira, Sony Flame – FOTO

 

Ziua de 1 Iunie, după activitățile dedicate copiilor, a continuat în centrul urbei pentru toate categoriile de vârstă. După amiază, pe aleile din parc și lângă, pe strada Republicii, comercianții s-au instalat cu diverse jucării, baloane, plușuri, produse precum gogoși, colac kurtos, răcoritoare, vată pe băț, în speranța vânzării pe timpul spectacolului anunțat. Pe trei din stâlpii dinaintea Parcului central stăteau mari saci umpluți cu baloane, inscripționați cu Ziua de 1 Iunie, zi a copilăriei, pregătiți a pluti deasupra mulțimii în timpul derulării concertului. 

 Parcul plin de lume, centrul așișderea. Organizatorii spectacolului sunt Primăria și Consiliul Local Tecuci, alături de Casa de Cultură. După ora 18 pe scena instalată în fața Casei de Cultură Tecuci a început concertul dedicat tuturor tecucenilor, prezentatorul evenimentului fiind Ionuț Ungureanu – muzician focșănean, solistul trupei Provincialii şi reprezentantul României în competiţia Festivalul San Remo 2016 unde a câştigat Trofeul „Vocea Internaţională”.  

Pentru început au urcat pe scenă talentații interpreți tecuceni: Daria Șărban, Georgiana Panaitiu, Alexandra Zaharia, Claudiu Vișan, Raluca Alexe, Roxana Dănceanu, Andra Lazăr, Sara Mihai, Nikolas Ghiorghiu, Alesia Munteanu, Alin Brat, Andreea Oancă. 

 A urmat Sony Flame – Mihai Răzvan Preda – cântăreț de muzică reggae, dance hall, pop și R&B, fiind acompaniat de dansatoare. Melodiile sale au fost o combinație perfectă de ritmuri latino și dance, publicul îndrăgind prestația acestuia. 

Tânăra interpretă Mira – Maria Mirabela Cismaru – s-a făcut cunoscută odată cu apariția în al doilea sezon al emisiunii de talente „Vocea României”, unde l-a avut ca mentor pe cântărețul și compozitorul Marius Moga. Mira a fost aplaudată intens și laolaltă cu publicul au fost cântate piesele: „N-am să te las”, „Învață-mă”, „Cineva”, „Cheia inimii mele”, ș.a.  

La finalul spectacolului, pentru 50 de minute scena a aparținut îndrăgitei interprete Delia.  

 Delia Matache este cântăreață, compozitoare, dansatoare, vedetă de televiziune și jurată în cadrul competiției muzicale internaționale X Factor România și a emisiunii iUmor. Cu o grandioasă intrare în scenă, acompaniată la instrumente de membrii staff-ului, Delia a susținut un concert live de zile mari. Într-o prestanță impecabilă, Delia a interpretat piesele „Lololo – Lololi”, „Rămâi cu bine”, „Vino la mine” „Despablito”, „Te-am iubit”, „Gura ta”, „Da, mamă”, „Cine m-a făcut om mare”, „Cum era”, „Inima mea de 16 ani” și altele, piese cunoscute de public și cântate la unison.  

Au fost lumini, proiecții, voioșie, muzică pe toate gusturile, atmosferă care a încălzit sufletele participanților într-un număr destul de mare. A fost o seară perfectă pentru a începe frumos o nouă lună, în prima zi de vară. 

 

Galerie foto: