Tir în flăcări și trafic blocat în urma unui accident. O persoană transportată la spital – FOTO

 

Vineri, 2 iunie 2023, în jurul orei 17:45, pe DN 2B, în afara localității Movileni, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea ușoară a unei persoane. 

Din verificările preliminare efectuate la fața locului, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați au stabilit faptul că un tânăr cu vârsta de 23 de ani, din comuna Șendreni, conducea o autoutilitară pe artera menționată, având direcția de deplasare spre municipiul Galați. La un moment dat s-ar fi angajat în depășirea unui autovehicul care circula în fața sa și a intrat impact cu partea lateral stânga a unui tir, ansamblu format dintr-un cap tractor și semiremorcă, care era condus din sensul opus de mers de un bărbat cu vârsta de  33 de ani, din Moinești, județul Bacău. 

 În urma impactului, conducătorul autoutilitarei a fost rănit ușor. A fost preluat de un echipaj de la ambulanță și transportat la spital pentru investigații medicale de specialitate, dar nu a rămas internat.  

De asemenea, cele două autovehicule au fost avariate, iar tirul a luat foc. La testarea alcoolscop, rezultatul a fost negativ în ambele cazuri, iar polițiștii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească împrejurările în care s-a produs acest accident rutier. 

Până la lichidarea incendiului de către echipajele de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „General Eremia Grigorescu” al județului Galați, iar apoi până la degajarea carosabilului, traficul rutier a fost oprit în totalitate pe ambele sensuri de mers, se arată în comunicatul IPJ Galați.