Întreruperi în alimentarea cu energie electrică programate în Munteni, Matca și Tecuci

 

Compania Distribuție Energie Electrică România, Sucursala Galați, anunță mai multe întreruperi în furnizarea energiei electrice programate pentru următoarea perioadă. Sunt vizate localitățile Munteni, Matca și Tecuci. 

Vineri, 9 iunie 2023, alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă între orele 9 – 17 în satul Munteni din comuna cu același nume. În același sat, dar în intervalul orar 9 – 15, curentul va fi oprit marți și miercuri, 13 și 14 iunie. 

Miercuri, 14 iunie, alimentarea cu energie electrică va fi sistată între orele 9 – 15 pe strada Gheorghe Petrașcu din Tecuci. 

Joi, 15 iunie, în intervalul orar 9 – 17, curentul va fi întrerupt în unele zone din comuna Matca. În aceeași comună, dar în intervalul orar 9 – 15, alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă și vineri, 16 iunie. 

Se reamintește utilizatorilor casnici, și nu numai, faptul că la nivelul județului sunt implementate mai multe proiecte de modernizare a rețelelor de joasă tensiune. În funcție de condițiile meteo, exceptând zilele de weekend și cele de sărbătoare legală, întreruperile pot fi reprogramate pentru ziua următoare.