Neko-Me CUP – Competiție de Karate Fudokan desfășurată la Tecuci

 

În perioada 9-11 iunie 2023, practicanții de karate din întreaga țară s-au adunat la baza sportivă ROT Tecuci pentru a lupta într-un eveniment deosebit de intens la Cupa Neko Me ajuns la a VI a ediție. Competiția a fost organizată de Clubul Neko Me Tecuci – sensei Angel Doncea în colaborare cu Primăria Tecuci și alți  sponsori devotați sportului. 

Au participat 10 cluburi din țară, un club din Republica Moldova, peste 150 de sportivi. Invitați de onoare au fost Sensei Ilija Iorga (10 dani), președinte WFF și Sensei Mihai Apan, președintele ACKF Romania.  

În urma rezultatelor obținute, clasamentul pe cluburi este:  

Locul III – Clubul Asahi Dojo Resita, sensei Gabriel Dobromirescu 

Locul II – Martial Budo Brăila, sensei Floricica Pricob  

Locul I – Neko-Me Tecuci, sensei Angel și Aura Doncea.  

În cadrul acestei competiții s-a organizat și examen de grad, unde sportivul de la Neko Me – Rareș Doncea, multiplu campion național, european și mondial a obținut gradul de 2 dani recunoscut de World Fudokan Federation. 

 „Suntem mândri de sportivii noștri care au participat la această competiție și care prin rezultatele lor au reușit să ridice clubul pe primul loc, Cupa Neko-Me rămânând acasă, în palmaresul clubului. 

Mulțumim cluburilor participante, sportivilor, părinților și antrenorilor pentru buna desfățurare a acestei competiții. Mulțumim de asemenea sponsorilor care ne-au susținut în realizarea avestui proiect: Primăria Municipiului Tecuci, dl. Daniel Cristian Matache, Agraria Est – Gavrilă Tuchiluș și Andrei Tuchiluș, ForCav Tecuci – Adrian și Monica Curcă, Florăria de la Parc – Nina Palade!”, a declarat la final sensei Angel Doncea, organizatorul Cupei. 

Felicitări tuturor!