Pe urmele Serviciului Totul Verde

 

Așa cum ne-a obișnuit, Serviciul Totul Verde din Primăria Tecuci prezintă un bilanț în care regăsim câteva dintre activitățile desfășurate în ultima perioadă. 

Pentru cei care caută urme ale activității Serviciului în altă parte decât acolo unde acestea au loc este un bun prilej de a reține că municipiul Tecuci are o suprafață de aproape 90 de km pătrați. Faptul că încă nu s-a ajuns în acea pătrățica de un metru pe un metru cu tăiatul ierbii este fiindcă angajații lucrează în altă parte a orașului.  

Angajații Serviciului au finalizat de cosit zona centrală din cartierul Nicolae Bălcescu și urmează să intre pe strada Ana Ipatescu. Au fost finalizate Zona Industrială interblocuri (Aleea Căpitan Gheorghe Decuseară și Aleea Teilor) cosit și toaletat gardul viu. 

 Alte zone finalizate sau în care încă se lucrează sunt: Zona blocurilor AG, Aleea Ștrandului, Strada 1 Decembrie 1918, Zona Pieței, Strada Ioan Petrovici și Republicii, Albia pârâului Tecucel (Strada Constituției), Strada Gheorghe Petrașcu, Capăt Strada Cuza-Vodă, Parcul Dendrologic, Parcul Regina Elisabeta, Parcul Oltea Doamna, precum și toate locurile de joacă. 

Urmează zonele: Bulevardul Victoriei, Strada Galați, Tecuciul Nou, Zona Gara de Sud, Parcul Carol. 

Nouă nu ne rămâne decât să le dorim spor la treabă!