C. Fotea vs. L. Costin, meci politic la Reperul TV – VIDEO

 

Deși sunt parteneri de guvernare, reprezentanții PSD și PNL din Galați se află într-un meci politic dur. Anul trecut, Tecuciul a fost singura localitate din România care, la jumătatea anului, nu avea bugetul votat, consilierii PSD și UIPT blocând adoptarea acestuia. În replică, consilierii liberali au blocat exproprierile de pe Centura Galațiului, un proiect major al Primăriei Galați și CJ Galați.  

Anul 2023 a marcat începutul unei campanii de imagine dusă de liberali împotriva primarului Ionuț Pucheanu. De la poze cu zone neamenajate ale municipiului Galați, la conferința de presă ținută de deputatul Onuț Atanasiu la poarta Poliției de Frontieră, toate au arătat că există un meci politic între PSD și PNL. 

De curând, platoul de filmare Reperul TV a fost scena unui dialog contondent, la distanță, între președintele CJ Galați, Costel Fotea, și primarul Tecuciului, Lucian Costin. Dacă la finalul lunii mai, Costel Fotea îl acuza pe primarul Tecuciului de aroganță și proastă gestionare a bugetului local al municipiului Tecuci, a venit rândul lui Lucian Costin să-i răspundă președintelui CJ Galați. 

Urmăriți un montaj realizat din declarațiile celor doi lideri politici aflați în opoziție, deși partidele din care fac parte sunt în aceeași coaliție de guvernare. 

 

sursa: reperul.ro