Armă letală descoperită după mai multe percheziții la Tecuci – VIDEO

 

Joi, 29 iunie 2023, polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Tecuci – Biroul Investigații Criminale și Biroul Criminalistic, precum și a luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiunii Speciale, au pus în executare 3 mandate de percheziție domiciliară pe raza municipiului Tecuci, la locații care aparțin unui bărbat de 53 de ani, din acest oraș. 

La una dintre locații, unde se află o fermă agricolă, a fost identificată o armă letală de vânătoare calibrul 12 mm și doar 1 cartuș de vânătoare aferent acesteia, deținute fără drept. Despre acestea bărbatul a declarat că le-ar fi achiziționat în urmă cu aproximativ două săptămâni de la o persoană necunoscută, în schimbul sumei de 600 de euro. 

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tecuci în vederea stabilirii tuturor datelor de interes pentru cauză și a luării măsurilor legale care se impun, transmite IPJ Galați.